Doorgaan naar hoofdcontent

Supersnelle quesadilla's


Quesadilla's, de perfecte maaltijd als ik tijd tekort kom. Vanavond maakte ik courgette-mais-paprika quesadilla's. In minder als 30 minuten stond de maaltijd op tafel.

Ingrediënten voor tenminste 4 quesadilla's;
1 grote courgette (of 2 kleine), in blokjes gesneden
1 rode paprika, gesneden
200 gr maïskorrels
1 ui, gesnipperd
3 teentjes knoflook, geperst
geraspte kaas, ik gebruikte een spicy cheddar
8 tortilla's
olijfolie
peper en zout

Begin door de ingrediënten zoals hierboven beschreven klaar te zetten. Verhit vervolgens wat olijfolie in de pan. Fruit de ui aan tot deze bijna glazig is, voeg de knoflook toe en bak deze nog even mee. Voeg de courgette en paprika toe aan de pan en roerbak deze enkele minuten mee. Voeg vervolgens de maïs toe en roerbak tot de maïs ietwat knapperig is. Breng de groenten op smaak met peper en zout.
Verdeel het groentenmengsel over 4 tortilla's. Verdeel geraspte kaas naar smaak over het groentenmengsel en plaats de overige tortilla's op het groentenmengsel. Bak de quesadilla's in een ligt ingevette koekenpan of grill.

Erg lekker bij de quesadilla's, een frisse tomatensalade.

Eet smakelijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Besparen met kinderen; tweedehands

Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander wat voor aanslag kinderen op je maandelijkse budget kunnen zijn. Om het allemaal toch een beetje betaalbaar te houden koop ik graag tweedehands.  Ik zoek hiervoor op Marktplaats, bepaalde Facebookgroepen en bezoek de plaatselijke kinderkleding- en speelgoed beurs. Ik let er vooral op dat alles wat ik koop schoon, heel en netjes is of op te knappen. 
Veel van wat wij hebben voor de jongens is tweedehands. Vaak omdat ik het nieuwe product veel te duur vindt maar ook omdat het beter is voor het milieu. Daarnaast weet ik van sommige dingen niet of de jongens het daadwerkelijk zo leuk vinden, waarom zou ik dan een fortuin uitgeven aan iets wat niet gebruikt gaat worden? Om een goed voorbeeld te noemen; de wobbel.  Mij leek het fantastisch voor de jongens. Helaas kon ik mijn man niet overtuigen om zoveel geld hieraan uit te geven zonder dat we wisten of het überhaupt een succes zou worden. Maanden zocht ik op Marktplaats tot ik er een had…

Besparen met kinderen; budget vakantie naar Disneyland Parijs

Binnenkort gaan wij op vakantie. Zoals de foto hierboven al verraad gaan wij naar Disneyland Parijs. Vorig jaar zijn wij hier voor het eerst geweest en hebben we echt drie dagen genoten maar ook nog zoveel gemist. Dit jaar dus in de herhaling om echt alle pareltjes van Disneyland te ontdekken. Aangezien een tripje Disneyland aardig in de papieren kan lopen ben ik al zeker een half jaar aan het plannen hoe dit toch een beetje binnen de perken te houden. Vandaag deel ik met jullie mijn tips voor een betaalbare vakantie naar Disneyland Parijs. 
- Afhankelijk van de duur van je verblijf kan een jaarkaart goedkoper zijn. Wij gaan acht dagen en verwachten meerdere dagen in Disneyland rond te lopen. Een dagkaart voor twee parken kost 99 euro p.p. (zonder korting). Wij hebben de Magic Plus jaarkaart genomen, die kost 259 euro p.p. je hebt deze er dus al na een kleine 2,5 dag eruit. Daarnaast is parkeren gratis met een jaarkaart wat anders 25 euro per dag kost.  - Op de website van dlp-kaarte…

Een nieuw begin!

Na een lange tijd van afwezigheid en veel ideeën die in mijn hoofd rondspookten ga ik mijn blog een heel nieuw leven inblazen. Daar waar mijn Instagram pagina een hele poos geleden al is veranderd  bleef mijn blog achter. Nu is het tijd geworden om daar verandering in te brengen. Komende tijd zal ik druk bezig zijn met het aanpassen van mijn blog maar daarna zal ik gaan bloggen over koken, moederen, het leven met twee kinderen en hoe deze betaalbaar te houden. Hopelijk tot snel!